Hodnocení mého blogu od Eli

20. července 2010 v 12:18 | Dajlisia Jin
http://jinakanishi.blog.cz/

Hodnocení v celém článku. Ještě jednou moc děkuji!!!!!

icon_45.gif image by Saliskopro:
Dajlisia Jin
icon_45.gif image by Saliskodatum:
20.7.2010


imagebam.com
PRVNÍ DOJEM:
Příjemný
/5
DESIGN:
moc pěkný, chválím originalitu
/5
MENU:
super, přehledné
/5
KLIKAČKA/IKONA: pěkná
/5
AKTUALIZACE ČLÁNKŮ: pravidelná
/5
PŘEHLEDNOST BLOGU:
vpořádku
/5

CELKEM: 30/30

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 ayumi ayumi | E-mail | Web | 20. července 2010 v 14:05 | Reagovat

gratulujem k perfektnemu hodnoteniu :) :)jasne ze sa chcem pozret :) podla mna sa mi pacit bude :):)

2 mimmi mimmi | 20. července 2010 v 16:55 | Reagovat

Skvele hodnotenie skveleho blogu.Nic ine som ani necakala,ved predsa viem na aky blog chodim,na ten najlepsi predsa.♥

3 katka katka | 20. července 2010 v 17:14 | Reagovat

taktiez gratulujem a pripajam sa tiez,ze tento blog mam moooc rada....takze vsetko je tu vynikajuce...

4 Lee Hyori - your favourite AFFS Lee Hyori - your favourite AFFS | Web | 20. července 2010 v 21:23 | Reagovat

Ahojky,
má se celkem fajně. Joo, tak to byl fakt vadnej komár =oD Já jsem ještě na žádnýho nenarazila, co by mě nekousl. =oD

A gratuluju moc k hodnocenííí. =o)

Papaaaaaaaaaaaaaaaa

5 ayumi ayumi | E-mail | Web | 20. července 2010 v 21:41 | Reagovat

ten design sa nam moc moc moc paci :) :) neviem preco si si myslela ze by sa nemal :) poprosim aby si nam ho nastavila bo je moc moc moc krasny :) :) arigatoooo :) :)

6 ilon ilon | Web | 21. července 2010 v 10:30 | Reagovat

Krásné hodnocení blogu a pravdivé, máš to tady moc hezký a ten design je luxusní :-)

7 ayumi ayumi | E-mail | Web | 21. července 2010 v 13:13 | Reagovat

dakujeme velmi pekne :):):) vyzera to fakt super :)

8 Marsy Marsy | Web | 21. července 2010 v 15:13 | Reagovat

gratuluji k tomuto hodnocení :).Tento blog si to opravdu zaslouží! ^^

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

© Dajlisia 2010 - 2013 | All Rights Reserved | copyring: jinakanishi.blog.cz



free counters